Ledig tjänst 40%

Ekensbergskyrkan är en liten församling som saknar stora ideella krafter, därför behöver vi dig som är intresserad av att hjälpa oss med praktiska och administrativa uppgifter. Uppgifterna kan variera över tid och utefter behov och kan bland annat innebära ansvar för lokaluthyrning, nyckelutlämning, tvätt, sophantering, allmän översyn av lokalerna, kontakt med hantverkare, inköp, laga soppa mm.

Tjänsten är en projektanställning på 40% under 6 månader, med möjlighet till förlängning.

Skicka din ansökan senast måndag 15 oktober 2018 per mail till eken@ekensbergskyrkan.se eller per post till Ekensbergskyrkan, Box 1510, 171 29 Solna.

Vid frågor, hör av dig till Liselott Björk; liselott.bjork@ekensbergskyrkan.se eller 08-27 67 65.