Vernissage med Lotta Geislers akvareller, lördag 29 september kl 14-17. Utställningen visas under hela oktober vid verksamhet eller när kyrkan är öppen. Öppet varje torsdag i oktober mellan kl 13-16! Lotta presenterar sig själv:

”Hej! Jag heter Lotta Geisler, Järfälla och är 60 år. Jag har målat akvarell från och till på fritiden sen 80 talet. Jag har gått några konstskolor och en del kurser vid olika tider i mitt liv. Jag arbetar idag som terapeut i Gustav Vasa församling på halvtid och på min andra halva arbetar jag med handledning för arbetsgrupper, genomför ett och annat uppdrag med kreativa inslag och jag arbetar mycket med Bibliodrama, bl a leder jag just nu den sjätte Grundkurs Bibliodrama.

Tidigare har jag arbetat som folkhögskollärare på Bromma/Lidingö folkhögskola i 24 år och utbildat fritidsledare och diakoner samt ofta haft möjligheten att, i olika långa och korta kurser, använda kreativa uttrycksformer som kommunikation kring existentiella frågor. Jag är glad att ha blivit inbjuden till Ekensbergskyrkan för att visa lite av mitt måleri!”