Församlingsmusiker 50% sökes

Att ge rum, att göra livet större, att finna många uttryckssätt för tron är något vi strävar efter i Ekensbergskyrkan. Musiken är viktig för helheten därför finns den med i nästan alla våra samlingar.  I Sjung tillsammans, sång, spel och rörelse för barn i vuxens sällskap, i andakter på tre äldreboenden i Solna, i söndagens gudstjänst och i Sinnesro i Eken varannan lördagseftermiddag och i Öppet café i Pingstkyrkan varannan fredag.

Vi har även körprojekt; Månadskören, som övar fyra veckor och avslutas med en konsert; Kör i Ekensom övar inför medverkan i en gudstjänst.

Vi fördelar arbetsuppgifterna i en personalgrupp med två pastorer, en musiker/diakon och en medarbetare med ansvar för praktiska och administrativa uppgifter. Tillsammans är ett ledord när det gäller både församlingen och arbetsgemenskapen i arbetslaget.

Vi önskar att du har adekvat utbildning, erfarenhet av körledning och kan leda och ackompanjera den gemensamma sången.

Ansökan vill vi ha senast 30 november och intervjuer sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse. Ansökan skickas till eken@ekensbergskyrkan.se
Har du frågor hör av dig till Åsa Bosdotter: asa.bosdotter@ekensbergskyrkan.se