Kör

Kör i Eken kallar vi de olika körprojekt vi genomför i Ekensbergskyrkan vid olika tillfällen. Vi har genomfört ett par olika projekt, det ena med sånger av Dolly Parton, Ted Gärdestad m fl, det andra en sångmässa. Vid dessa tillfällen har Kör i Eken medverkat i gudstjänster och framfört sångerna. Hösten 2018 kommer vi att göra ett körprojekt inför första advent.

Är du intresserad av att komma och prova att sjunga med? Vi har inget inträdesprov och du behöver inte kunna läsa noter. Kontakta Åsa Bosdotter, antingen via mail på asa.bosdotter@ekensbergskyrkan.se, eller på kyrkans telefon 08-276765.

Månadskören – en projektkör som övar fyra veckor och avslutas med en konsert.
Månadskören har sjungit med artister som CajsaStina Åkerström, Uno Svenningson, Irma Schultz & Peter Hallström. Hösten 2018 blir Månadskören i samarbete med Solna församling, övningar och konsert i Hagalunds kyrka. För mer information och anmälan se här.​

Månadskören_CajsaStina