iEken

iEken nr 4 2021

Om riktning med Roder, återbruk, loppis och klädbytardag. Och om hur det äntligen blev julskiva och julkonsert efter många års arbete.

iEKEN nr 3 2021

Om hösten 2021 i Ekensbergskyrkan. Med bokcirkel kring boken Granskogsfolk, Livsnära samtal och vernissage. Här finns även en intervju med återbrukskonstnären Stefan Sjöblom.

iEKEN nr 2 2021

Om rörelse. Worm i en intervju om dansen. Lasse om sin längtan efter att få springa lopp igen. Gunvor om sin vandring på Caminon.

iEKEN nr 1 2021

Här kan man läsa om Sinnesro i Eken, om hur allt började i Sverige när det gäller sinnesrogudstjänster. Lena Bergström skriver om Tolv steg och klimatet.

iEKEN nr 4 2020

Katarina Alexandersson skriver om gästfrihet, Lars-Göran Olson om ”Den vi ännu inte känner”. Och så ett reportage om Sociala Missionens arbete.

iEKEN nr 3 2020

Om Ekensbergskyrkans gudstjänstliv och övrig verksamhet i pandemitider. Om kyrkokonferens på nätet. Katarina Alexandersson i en ledare med rubriken ”Vi är gjorda för att gå sönder. Och så en krönika av en körsångare.

iEKEN nr 2 2020

Tre solnabor berättar om hur de har det så här i pandemitider. Katarina Alexandersson skriver om arbetet med inspelade gudstjänster.

iEKEN nr 1 2020

Ett helt nummer om hopp. Intervju med ungdomar från Fridays for Future och med Lena Bergström – en pastor for future.

iEKEN nr 2 2019

Om julen och musiken i Ekensbergskyrkan. Bl.a ett samtal med en grupp körsångare.

iEKEN nr 1 2019

Ett nummer med temat ensamhet. Intervju med Tommie Sewon som leder samtalsgrupper under namnet Anonyma Ensamma.
Och så är det snart dags för ett Månadskörprojekt igen.